Fullspäckad helg

Pjuuuuh! Vilket lång helg det har varit. Igår satt jag i totalt 5timmar och skrev högskoleprovet i en aula full med ungdomar. Jag tyckte verkligen vissa uppgifter på provet var helt omöjliga medans vissa kändes jätte lätta haha. Men jag har inte så stora förväntningar på något bra resultat i vilket fall som helst. Var det någon av er som gjorde provet?
 
Förut idag var syrran och Jonathan här. Vi fikade lite och satt och pratade bara. Nu ska jag fixa lite plugg inför de sista dagarna i skolan. Snart är det loooov! Ha en fortsatt bra söndag, puss och kram
 
 linneapyrro@instagram
14 kommentarer
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Duktig som gjort det, fem timmar är mycket!

Linnéa Alpsten

Fina bilder! Jag skrev också högskoleprovet :) Det gick helt okej för mig, med tanke på att jag inte pluggat och bara ville känna på hur det går till :)

Ida Lindborg ♡

Låter som en bra helg! hoppas det går bra med plugget :)

Sv: Tack så mycket! ♡

Sanna

Åh, nästa gång är det min tur!

Flisan

sv; jag jobbar på ett café :)

Alice

Fina bilder! Hoppas det gick bra för dig på HP!

Henrietta Nylund

Du har så fin instagram, började följa dig där igår faktiskt! :)

MALIN

Svar: Säger det såklart inte för att skrämma dig - det behöver ju inte hända! Men man vet aldrig så var alltid på din vakt och se till så att du får drinkarna direkt i handen och inte serverade till bordet :) T.o.m. servitriserna blir betalade att droga kunder!

Nathalie Tegelstam

Vilka härliga bilder :) kram

Klara Andersson

oj 5 timmar!

Stina

Hoppas provet gick bra :)

linnea

Älskar primark! Finns det i Sverige?

Erica

Vinnarna av veckans blogg är nu uppe, kika in och se om just du vann. Om inte?, ja då kommer det en ny chans redan idag. Kram

Pauline

gjorde aldrig högskoleprovet :) men de verkar tungt haha