Anastasia Beverly Hills - 20%

 
Anastasia Beverly Hills
 
 
1. Contour kit / 2. Brow gel / 3. Brow pencil / 4. Brow pro palett
 
Eleven.se har just nu en kampanj där du får 20% på hela Anastasia Beverly Hills sortimentet! Jag skulle personligen inte säga nej till det efterfrågade contour kitet men just nu svider det lite i plånboken.. Har ni några Anastasia produkter? Tipsa gärna!
9 kommentarer

Tips i sista minuten

Studentklänningar
 
Tänkte slänga in ett snabbt tips till er som inte hittat någon studentklänning ännu eller är sugna på en ny kanske då ni ångrat er eller dylikt. Alla klänningar kommer från Nelly.com! Mina favoriter är dom två första längst upp. Hur ser din dröm studentklänning ut för er som inte tar i år? Jag lyckades hitta min klänning för flera månader sen så jag är lugn hihi
8 kommentarer

Prom night

 
I lördags var jag på drömmarnas bal med min prins och mina helt underbara vänner. Vi startade kvällen med fotografering i trädgårdsföreningen, sen blev det fördrink på Clarions balkong och vid 19 öppnades portarna till matsalen. Det var så fint där inne och middagen var så mysig! Kvällen avslutades med efterfest på Trädgårn' och där dansades det tillst fötterna var ömma och fulla med skav och blåmärken. Kunde inte haft en bättre kväll och nu taggar vi ännu mer inför studenten!
 
(Kommer ladda upp kamerabilder när jag fått laddat över bilderna till datorn. Pussar och kramar)
20 kommentarer