Ny start - pulsbaserad styrketräning

 
 
Idag ska jag börja på mitt 4 veckors träningsschema med hjälp av Annika Sjöö's träningsbok för mage, rumpa och lår. Hennes träning handlar om pulsbaserad styrketräning vilket innebär att man kombinerar styrkeövningar med konditionsövningar. Det är övningar som mountain climbers, jump squat, high knees osv. Jag är riktigt taggad på att testa denna nya träningsform som faktiskt verkar vara riktigt kul och effektiv. Såklart hoppas jag på bra resultat och förändring! Nu jävlar! 
 
14 kommentarer

Fullspäckad helg

Pjuuuuh! Vilket lång helg det har varit. Igår satt jag i totalt 5timmar och skrev högskoleprovet i en aula full med ungdomar. Jag tyckte verkligen vissa uppgifter på provet var helt omöjliga medans vissa kändes jätte lätta haha. Men jag har inte så stora förväntningar på något bra resultat i vilket fall som helst. Var det någon av er som gjorde provet?
 
Förut idag var syrran och Jonathan här. Vi fikade lite och satt och pratade bara. Nu ska jag fixa lite plugg inför de sista dagarna i skolan. Snart är det loooov! Ha en fortsatt bra söndag, puss och kram
 
 linneapyrro@instagram
14 kommentarer

Tight neckline top

Tight neckline top
  
 
Dessa simpla linnerna i kort och tajt modell är ju för snygga? Min favorit är helt klart den grå melerade och funderar på att klicka hem den (klickade hem den senare idag hihi). Linnerna skulle passa perfekt till högmidrade byxor och kjolar i vår!
Ni hittar den gråa HÄR och den vita och svarta HÄR för ynka 99kronor! 
 
Denna fredagkväll spenderas framför Let's Dance med en Marabou Premium chokladkaka. Puss
14 kommentarer