Six wanties

Six wanties
 

De sista jag behöver köpa innan hösten verkligen är igång är en basic grå t-shirt, någon mysig stickad tröja och ett par bootcut jeans! Även ett vitt nagelack och kanske ett matte top coat. Sen om jag skulle lyckas ramla över en snygg svart kappa så skulle jag inte tveka! Adidas skorna är inget måste just nu, kanske får bli till våren. De är dock ursnygga! Vad har ni för måsten i höst? 

3 kommentarer

Zebra jacket

/ Ny jacka, 249:- /

 

Denna skönhet fick jag med mig hem i fredags. Ett riktigt kap! Ytterligare en bomber i garderoben. Den är lite annorlunda och jag ÄLSKAR zebra mönstret med de svarta armarna. Snyggt att matcha till en simpel t-shirt, svarta byxor och en lång kofta!

2 kommentarer

Räkfrossa

 / Dagens drömmiddag /

 

Har haft fullt upp de senaste dagarna då jag har haft en hel del plugg i skolan, körlektioner, teorikurs och umgåtts med vänner. I fredags var jag även i Ullared med mamma och Anneli, så lyckat då jag hittade en del! Kommer visa en del saker jag köpt så småningom. 

 

Började dagen med att vakna upp hemma hos älsklingen. Vaknade tyvärr smått sjuk vilket var sjukt segt. Men men vi åt frukost o lite så sen tog jag bussen ner till stugan. Sen jag kom hit har vi bland annat varit ute med båten en tur och ätit räkor. Så himla gott! Ikväll blir det att bara ta de lugnt framför en film. Kommer säkert somna tidigt ikväll för är trött redan nu haha.. Ni får ha en fortsatt bra lördagkväll, puss

1 kommentar