Norrländska jordgubbar / Finland imorgon

Har njutit fullt ut av sista dagen i Norrland hemma hos mormor och morfar nu. Var i väg med mormor och handlade och gjorde lite ärenden. Sen var vi även i Jockfall med min syster och hennes pojkvän, och även jag följde med trotts att jag redan varit där en gång i år. På vägen hem köpte vi med oss jordgubbar från en gård och alltså det var utan att överdriva godaste jordgubbarna någonsin (!!). Jag har även varit ute en del, kört lite och bastat! Så skönt.
 
Imorgon bär det av mot Finland, jag ska vara där i ungefär en och en halv vecka och sen åker vi hem till Göteborg igen. Kommer bli riktigt kul att hälsa på släkten, njuta av vädret, bada, åka på roadtripp och hitta på massor. Får se om bloggningen uteblir helt eller om jag uppdaterar. Det åretstår att se. Ha det iallafall jätte bra tills vi hörs igen puss & kram 
12 kommentarer

En vecka gick snabbt

Nu har jag redan hunnit vara hemmifrån Göteborg i en vecka. Trots att vädret varit rätt skit så har tiden ändå gått så sjukt snabbt. De senaste dagarna har jag gjort mycket korsord, sett en och annan ren, umgåts mycket med mormor och morfar, sträck kollat massa avsnitt av Vamp, varit i Matarengi, ätit en massa gott och bara njutit! 
 
Idag var jag med i Kalix för att hämta deras nya bil! Såå himla nice. Sen har jag även övningskört lite med mormor, riktigt kul. Vi ska nog ut en sväng om en stund igen! Känns skönt att jag lärt mig manuell mer nu också hehe. Och så har vi även hunnit äta tacos, yum yum! Fortfarande mätt haha! Ha en fortsatt bra fredag finisar. Puss
Bild från sthlm i mysiga gamlastan
4 kommentarer

Tangle Teezer

Denna magnifika borste köpte jag inne på en frisörsalong när jag var i Stockholm. Borsten passar alla hårtyper och den är skonsam och bra för håret. Borsten reder ut håret smärtfritt och det blir alldeles lent efteråt! Den kan även användas för att borsta ut blött hår utan att skada och hur bra är inte det? Love love!
 
Finns säkert att köpa på en del frisörsalonger om ni är intresserade men annars hittar ni den även här!
10 kommentarer