Sista april

Att det är sista april idag? Hinner knappt med, tiden går så fort. Idag hade vi iallafall fridluftsdag uppe i Skatås. Var faktiskt ganska roligt och man fick livets goaste ciabatta med kyckling till lunch! Det är ju även valborg idag så vad ska ni hitta på för kul? Själv skulle jag egentligen grillat med lite gott folk. Men jag hoppar det då jag inte har någon lust och mår inte jätte bra. Så jag ska bara ta det lugnt hemma i soffan. Nu är det 4 dagar ledigt i rad, yaaay så skönt!
Min och mammas "middag" idag yumyum!
 Nu ska jag kolla Top Model och äta godis, mmmm klagar inte. Puss ha det så bra nu och ta hand om varandra!
2 kommentarer

Tjugonionde april

 Hejsan! Ännu en ledig tisdag för mig. Vaknade vid nio och åt frukost framför barnprogram. Sen tog jag på mig och packade träningsväskan. Klockan elva hade jag tid hos sjukgymnasten och efter det åkte jag iväg till gymmet och tränade! Innan jag åkte hem sen köpte jag med mig baguett och jordgubbar. Sen så satt jag ute i skuggan och pluggade lite samtidigt som jag åt min lilla mellis. Yum! När det blev för kallt i skuggan så la jag mig och solade i 40 min ungefär och nu är jag inne och ska börja skriva på min svenska uppsats. Puss ha en forsatt bra tisdag
10 kommentarer

NLY shoes

NLY SHOES leo
 
Ni vet nog sen tidigare att jag jagat animalprint skor. Hittade dessa på Nelly.com igår och de va ju galet snygga?! Fanns bara 35:or kvar vilket är min storlek. Funderar starkt på att slå till med att köpa dessa! Inte alls dyra heller om man jämför med BRONX skorna från Johannsons som jag testat som var dyra plus allt för stora i storleken för mig.
Vad tycker ni ska jag slå till och klicka hem dom eller inte? Hjälp mig gärna att bestämma!
4 kommentarer