Bästa dagen på länge

Dagen började hur bra som helst och fortsatte på den vägen. Jag och Olivia firade med lunch på jensens efter att vi fått biljetterna till 1D! Sen mötte vi Elin och Samir så åkte vi in till Partille. Där hade Anton en liten spelning och signering. Sedan fick vi även krama honom och prata några ord med honom alltså älskling. Denna dagen har varit såååå HIMLA BRA! Btw kanske kommer vara med i hans nya musikvideo eftersom dom filmade till det idag, hur awesome???
20 kommentarer

Where We Are Tour 2014

Kan inte fatta att jag ska se finaste killarna den 13 juni 2014 i Stockholm!!♡♡♡
Helt galet att vi fick biljetter är sååå himla glad, går inte att beskriva!! Ska gå med mina favvis tjejer också åh så himla perfekt!! Vi fick ståplats på sektion grön så sjukt braaaa! Någon av er som är lyckligt lottad och också ska gå?  
7 kommentarer

Myskväll med bästis

Gokväll! Sitter hemma hos mig med älsklingen och kollar Idol och myser med massa gott! Efter skolan kom hon hem till mig och vi åkte iväg och hämtade sushi och handlade. Så nu blir det maxad myskväll och övernattning! Hoppas ni alla får en lika bra fredagkväll som jag. Imon släpps 1D biljetterna alltså vi måååste få biljetter!!! Aja vi hörs imon puss
8 kommentarer