Tillbaka igen efter en kort pause!

Hej sötnosar! Måste bara börja med att det var skönt att ha bloggpause i några dagar eftersom jag inte hann med att uppdatera bloggen för allt plugg i skolan. Men jag blir såå himla glad när jag kikar in och läser era kommentarer, fick saker om allt från "men kom tillbaka >:(", "men va trist, din blogg är så fin! :(", "lycka till med allt plugg! :)" osv. Ni är för underbara, de fina kommentarerna är ju halva nöjet med att ens blogga! Uppdaterar mer senare igen puss
23 kommentarer

BLOGGPAUSE!

Hinner inte med bloggen just nu.. Har sjukt mycket i skolan och allt sånt nu denna veckan. Köper snart min älskade Canon EOS 600D då kommer det bli så mycket roligare att blogga. Vi hörs när jag hinner, ta hand om er pusshej
17 kommentarer

Little about my weekend!

Fredag; Var i skolan som vanligt. Handlade med mamma och sen spenderades resten av kvällen med min underbaraste Olivia. Vi gjorde lite allt möjligt var ute fikade på Espressohouse och lite så. Hade de super kul iallafall! 
Lördag; Var på Frölundatorg med mamma och pappa. Fick med mig ett par grymt fina G-STAR jeans! På kvällen träffade jag Victoria, vi snackade en massa eftersom det var ett tag sen vi träffades.
Idag söndag; Kusinerna var här en stund förut och sen har jag bara försökt att plugga på historian vi har prov på imorgon. Måste verkligen fortsätta nu annars går det åt helvete.. Vilket det inte får göra hehe.
Sorry för sämst bloggning iallfall! Men nu är jag tillbaka igen tror jag puss på er hörs sen
11 kommentarer