HÖSTLOV, TRANEMO IGÅR

OHH, shit det var längesen jag bloggade nu! Men nu är jag tillbaka igen.
Vi var ju och tävlade i tranemo igår. Vaknade 4:50 ungefär sen så åkte jag och mamma och hämtade Malin och så åkte vi till landala. Där släppte mamma av oss och sen så bar det av mot tranemo. Vi förtränade någon gång vid 9? Sen så började tävlingen för "vit-yngre/äldre". Jag var med i vit-äldre. Iaf så på tumbling gick det superbra och där vann vi faktiskt första platsen och fick guld med poängen 8.7 sjukt grymma är vi tjejor!<3 Hopp/trampett gick tyvärr inte lika bra, exempel jag failade och ramlade efter min sträckta volt.. Men vi gjorde vårat bästa och hade sjukt kul! Sen så tävlade röd-äldre och där ställde vi också upp med ett lag. Dom var skit duktiga men blev tyvärr ingen placering (1-3) för dom. Pjuuh, vilken lång dag det var kom hem runt 10 någon gång.
Idag är det träning ingen, ska banne mig köra flickis. Tror vi ska ha massa småstationer och öva på massa grejer.

På bilden: Elise, Miranda, Jag, Aline, Jessica, Isabella, Minna & Olivia<3
Sjukt grymma är vi tjejor!

Men nu ska jag fixa mig. Ska äta på kinabuffé men Malin innan träningen. Ha det bäst puss :)
44 kommentarer

SALTO♥

Träningen idag var inte så jobbig. Vi sprang först 3 varv runt hallen. Sen körde vi massa längor och styrka. Sen så tog vi fram trampett och saltokudden "en tjocktjock matta". Så några körde lite volter,skruvar. Sen gjorde vi det till en saltostation.
Nicole och Sarah passade OCH JAG KÖRDE SALTO FÖR FÖRSTA GÅNGEN :D
Kanske inte världens bästa då men jag körde iaf. TAGGA TÄVLING PÅ LÖRDAG!

Imon börjar vi 10:40 för vi har ingen bild på morgonen SOOFTISH + det är sista dagen i skolan sen är det HÖSTLOV YIPPIIII!♥


TAKE CARE / L

5 kommentarer

tagga som fan och super bra träning! :D

Träningen idag gick super bra för alla! Alla körde skit bra (y)
TAGGA TÄVLING PÅ LÖRDAG I TRANEMO! NU KÖR VI TJEJOR♥
Vi tävlingskörde mest och så idag det gick super. Först körde vi tumbling (vita laget), serien,hjulning-hjulning och hjulning-handvolt. Sen körde vi trampett, grupperad volt, sträckt volt och överslag på pegasus. Haha vet inte om ni fattar något? ;p

Nu måste jag läsa massa sidor i HK. Smart som jag är så märker jag när jag ska börja plugga lite på instuderingsfrågorna på väg till träningen.. Så låg dom inte i väskan så tänkte jag att jag glömt dom hemma på morgonen. Men när jag kommer hem var dom inte där och så kom jag på att jag hade kemi boken i väskan men eftersom jag tog ut den då råkade jag nog även i lägga in papprena med frågorna och svaren!
SMART ELLER VAD? -.-'

Men ni får ha det bra. Så hörs vi imon, ska försöka skriva på morgonen om jag hinner.
PUSS / L

4 kommentarer