UPPEHÅLL TILL SLUTET AV JULI!

Hej, bloggen. Nu när jag är här i norrland och finland. Ska jag ha uppehåll. Tycker det är bättre så. Så att jag inte behöver tänka på det. Men jag kommer så klart tillbaka. Och eftersom jag ändå inte kommer kunna blogga i finland i kanske ungefär vecka.. Men jag kommer ju så klart tillbaka när vi är på väg hem eller så. Men det blir i slutet av juli..

+ Jag kommer ju så klart svara på era kommentarer. Men det får också bli när vi kommit hem!

Men ni får ha det så bra så länge, och kika in på bloggen vid ca 24-26 juli eller något sånt för då är jag nog tillbaka. PUSSHEJ<3


LOTS OF LOVE  / LINNEA♥
30 kommentarer

godkväll bloggen och alla läsare<3

Hej, kom precis ut från duschen så nu är man fräääsh hahah. Men iaf, jag har inte hunnit göra så mycket än... Men imon kommer jag antagligen vara ute mycket, om det inte regnar.. För det skulle typ bli runt 18 och moln.. Men hoppas på att det blir bättre väder snart!

Men nu ska jag äta lite, vi hörs imon igen och då tror jag att jag också kommer svara på lite kommentarer.. Men det är det att den är så seg -.-'


PUSSHEJ<3
23 kommentarer

nu sitter man vid köksbordet hos mormor och morfar<3

Hej , som ni nog förstår på rubriken så har vi kommit fram.Vi var la framme ungefrär halv 5. Resan var ju lång men äntligen är det slut :)

Vad har ni haft för er idag då? :)

Fotbolls update; TYSKLAND 3 - ENGLAND 1 just nu :)
Haha, vet inte varför jag skrev det eftersom jag själv inte är så fotbolls intresserad.. Men min syster kollar på det så tänkte att jag kunde skriva det om det är någon annan som är intresserad :)

Kommer inte svara på kommentarerna nu.. Men jag kanske gör det senare om jag har mer tid.. För det går rätt segt här inte så bra täckning.

Hmm, jag har faktiskt inte så mycket att skriva nu.. Men jag tror jag skriver mer ikväll. Så ha det bra så länge.


TAKE CARE / L
13 kommentarer